Deichmann - cipő

Nyitvatartási idő:

09:00 - 21:00

Magyar hivatalos kereskedő honlap

Spoločnosť DEICHMANN, so sídlom v Essene (Nemecko), bola založená v roku 1913 a nachádza sa v 100% vlastníctve rodiny zakladateľa. Spoločnosť je najväčším európskym predajcom obuvi a celosvetovo zamestnáva viac než 33 700 pracovníkov v 23 krajinách sveta.

A DEICl-IMANN 2004 óta a szlovák piacon van. Jelenleg Szlovákiában több mint 50 üzlet található, és számuk folyamatosan növekszik. Az újonnan megnyílt üzleteken kívül egy új kabátot és egy régi koncepciót kínáló boltokat kínálunk, hogy ügyfeleink kényelmesen érezzék magukat.

A nők már régóta tudják: minden ruha cipő. Függetlenül attól, hogy ez egy elegáns, divatos vagy IEJEMY stílusú, a jó cipők szerves részét képezik, nem csak a megfelelő színben. A DEICHMANN hölgyeknek, uraknak és gyerekeknek széles választékot kínál a különböző modellek és márkák számára. A legismertebbek a Graceland, az 5. sugárút, a Medicus, a Gallus, az Elefanten, az Adidas, a Nike, a Puma és a Fila. A cipők mellett ügyfeleink számos tartozékot találhatnak. A kézitáskák, a pénztárcák a sálak és a cipők. Ajándékkártyánk zárva van.